Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs

B00JM8OK3E
Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs
  • ekstra stærke syntetisk overlay på tå og Techfit hælrem beskytte de to mest sårbare områder fra den smerte for at blive trådt på.
  • under foden, en anatomisk formet EVA-indersål puder uden overskydende materiale
  • where it really gets nasty is the quickframe plate. hvor det virkelig bliver grim er quickframe plade. developed after player motion studies, it includes a gradual increase in flex toward the forefoot, instead of using one breakpoint that could cause injury. udviklet efter spiller motion undersøgelser, det indeholder en gradvis stigning i flex mod forfoden, i stedet for ved hjælp af en breakpoint, der kan forårsage skade.
  • the findings from that study also led to a traction innovation that includes three types of cleat studs. resultaterne fra denne undersøgelse førte også til en trækkraft innovation, der omfatter tre typer af klampe studs. first, circular sprintstuds bring faster toe traction and easy foot rotation. første, cirkulære sprintstuds bringe hurtigere tå trækkraft og let fod rotation. second, triangular quickstuds improve your traction on side-to-side movements and cuts. sekund, trekantede quickstuds forbedre din trækkraft på side-til-side bevægelser og nedskæringer. third, bladestuds in the heel allow on-point stops to get you out of cuts quickly. tredje, bladestuds i hælen tillade på-punkt stopper for at få dig ud af nedskæringer hurtigt.
Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs Adidas Mænds Nastyquick Midten Fodbold Klamper Skov / Platin / Kører Hvid d8sTs
Dansk

Nikon 1 J2

Nike Wmns Fri Rn Afstand 827116010 Orange Blink / Hvidkrom a1yUt2
Download brugervejledninger til produkter.
Titel Sprog Størrelse
Komplet kameravejledning Dansk 9.29 MB Download

Disse Vilkår og betingelser for download (" Aftale ") udgør en juridisk bindende aftale mellem dig (enten en enkeltperson eller enkelt enhed) og Nikon Corporation eller dets tilknyttede selskab (" Nikon "), der indeholder vilkår og betingelser for din download af betjeningsvejledningen til vores produkter (" Brugervejledning "). Ved at klikke på knappen " Jeg accepterer - Start download " på denne side for at kunne starte download af brugervejledningen, indikerer du din accept af denne aftale og accepterer, at du dermed er underlagt denne aftales vilkår. Hvis du ikke accepterer vilkårene i denne aftale, har du ikke tilladelse til at downloade brugervejledningen. Læs denne aftale omhyggeligt, før du påbegynder download.

Aftale Brugervejledning Jeg accepterer - Start download

Denne aftale er ikke et salg af brugervejledningen, og du bliver ikke ejer af den via dit køb, din download og/eller din anvendelse af produkter. Nikon bevarer ejerskabet af brugervejledningen samt alle kopier heraf og alle relaterede immaterielle ejendomsrettigheder og forbeholder sig alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt dig i denne aftale. Denne aftale indeholder den komplette og eksklusive aftale, mundtlig eller skriftlig, mellem dig og Nikon.

1. BRUGERVEJLEDNING

Brugervejledningen er til kunder, der har købt vores produkter. Vi er muligvis ude af stand til at besvare forespørgsler fra enkeltpersoner, der ikke har købt vores produkter. Bemærk, at brugervejledningen og kontaktoplysningerne deri kan ændres uden varsel.

Brugervejledningen er beskyttet af den japanske lov om ophavsret samt internationale love og traktater om ophavsret. Du skal gengive Nikons meddelelse om ophavsret og andre erklæringer om ophavsrettigheder fra originalen på hver kopi.

2. RESTRIKTIONER

Medmindre andet er angivet i denne aftale, må du ikke oprette eller omdele kopier af brugervejledningen til andre personer eller overføre den elektronisk fra én computer til en anden via et netværk. DU MÅ IKKE ÆNDRE ELLER FJERNE OPHAVSRET, VAREMÆRKE ELLER ANDRE BESKYTTENDE BEMÆRKNINGER I BRUGERVEJLEDNINGEN. DU MÅ IKKE TILDELE ELLER PÅ ANDEN MÅDE BORTSKAFFE, ÆNDRE, TILPASSE, OVERSÆTTE, UDLEJE, UDLÅNE, VIDERESÆLGE, OMDELE, FORMIDLE VIA NETVÆRK ELLER HAVE OPRETTET AFLEDT MATERIALE PÅ BAGGRUND AF BRUGERVEJLEDNINGEN ELLER DELE HERAF.

En Oxfam-kollega hjælper med oprydningen efter katastrofen forrige uge. Oxfam sørger blandt andet for rent vand og hygiejnekit til tusindvis af de overlevende, så smitsomme sygdomme som kolera ikke spreder sig - Foto: Oxfam
29. aug 2017 Adidas Flashback Dame Sneakers Lyserød Blush Lyser248;d KpNTgqhMSK
Rikke Hovn Poulsen

Naturkatastrofer er frygtelige – lige meget om de rammer Texas eller Sierra Leone. Men der er en grund til, at de døde i mudderskredet i Freetown sidste uge skal tælles i tusinder, mens ofrene efter de enorme vandmasser i Houston foreløbig er på 18. Det handler om fattigdom og ulighed.

Mindst tusind fædre, mødre, børn og bedsteforældre blev dræbt, da en bjergside 14. august kollapsede og sendte en flodbølge af mudder ned gennem Freetowns tæt befolkede slumområder. Ofrene boede i et af de fattigste områder – i et af verdens fattigste lande. Det var mudderet, der slog dem ihjel. Men det var på grund af uligheden, at det skete.

Selvom voldsomheden i mudderskredet kom bag på de fleste, var katastrofen ingen overraskelse. Der er jævnligt mudderskred her i området; sidste gang var i 2015, hvor ti mennesker mistede livet. Freetown er en gammel havneby, som har bredt sig op på de omkringliggende bjergsider, efterhånden som befolkningen er vokset. De træer, der engang holdt jorden på plads, er fældet for at gøre plads til huse og veje. Øverst bor i dag en lille, velhavende elite med fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet. Og på de stejle skråninger bor så det store flertal stuvet tæt sammen i skure flikket sammen af forhåndenværende materieler, uden kloakering og renovation, og uden adgang til rent vand og elektricitet.

Alle ved, at det er et risikabelt sted at leve. Men indbyggerne i slumområderne har ikke noget alternativ – intet andet sted at flytte hen. Og myndighederne har ingenting gjort for at dæmme op for problemerne.

”Politikerne og myndighederne regner ikke rigtigt disse mennesker for noget. De har ingen formel indtægt, så de betaler ikke skat. Og det er de færreste af dem, der er registrerede, så de stemmer ikke til valgene. Derfor er magteliten dybest set ligeglade med beboerne i slumområderne - de føler ikke, de skal stå til regnskab over for dem,” fortæller Connie Dupont, der er ansvarlig for Oxfam IBIS’ governance-program i Sierra Leone.

Ebolaen spøger stadig

Mere end 6.000 mennesker er nu to uger efter mudderskredet stadig dybt berørte af katastrofen. Mange er hjemløse, og de overlevende er dybt traumatiserede: De har flygtet for livet med lig flydende rundt i gaderne omkring sig. Børn har mistet forældre og søskende, og hele familier står uden forsørger.

Oven i sorgen har mange mistet alt, hvad de ejer. Selvom de ’kun’ havde et blikskur og nogle få ejendele, vil det tage dem årevis at genopbygge deres tilværelse, for de har kun lige til dagen og vejen.

Mange af de berørte familier kæmpede i forvejen for at komme ovenpå efter ebolaepidemien for to år siden, der også gik hårdest ud over de fattige. Når et familiemedlem blev syg, blev alt i huset efterfølgende brændt for at komme smitten til livs. Effektivt – men i et samfund uden sikkerhedsnet var det næsten uoverskueligt at komme videre.

”Sierra Leones fattige befolkning har lidt så ufatteligt meget. Og nu skal de igennem det igen. Det er næsten ikke til at bære,” siger Connie Dupont fra Oxfam IBIS.

Fremtiden må ikke forsvinde

Noget af det første, der bliver sparet væk efter en katastrofe som denne, er børnenes skolegang. Når man ikke engang har råd til en gryde at lave mad i, går man ikke ud og investerer i skolematerialer. Men det betyder, at håbet om at bryde ud af fattigdommen og skabe et bedre liv samtidig slukkes for næste generation.

Derfor er Oxfam IBIS allerede nu i gang med at sikre, at børnene kommer tilbage i skole igen. Vi hjælper med bøger, kuglepenne, blyanter og skoleuniformer til omkring 2.000 børn i Kaningo-distriktet, der er et af de hårdest ramte områder. Så når skolerne om et par uger slår dørene op igen efter sommerferien, kan børnene genoptage den del af deres hverdag. Det giver dem tryghed, en følelse af normalitet – og ikke mindst holder det liv i drømmen om en fremtid uden ekstrem ulighed og fattigdom, både for de enkelte børn og for Sierra Leone som samfund.

Kommentarer

email button
Adidas Af Stella Mccartney Kvinders Adipure Sneakers Ftwr Hvid / Ftwr Hvid / Lilla ARKyL8br0

361 Grader Feisu Herresko Hvid / Risiko Rød Hvid / Risiko Rød YKFIeMmtx

Tommy Hilfiger Herre Ness Hvid M8wyyus

Governance Advisor

Kort om DPS Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, der har det som hovedopgave at fremme dansk psykiatri samt dansk forskning inden for dette område. Læs mere om os
Samarbejdspartnere
Patientforeninger
For medlemmer
Dansk Psykiatrisk Selskab Psykiatrisk Center København, afd. O Afsnit 6233 Nike Kvindernes Fri 50 St Passe 5 Træning Sko Fuchsia Blitz / Fuchsia Glød / Hvid / Varm Lava OTK4yhI1g
Tlf: Lodi Dame Pumps Ophørego Orange safron Safron Før mPO9JcTzVw
FAX: 38647077 Email: [email protected]
Tilmeld dig nyhedsbrev Nye Balance Dame Fulecore Kysten V3 HallenSko Gr229; grå / Wcoaslo3 U52FZxPV