Philippe Model Mænd Sneaker Paris Blå 8ykKXH8Cf

B07CGR2NB5
Philippe Model Mænd Sneaker Paris Blå 8ykKXH8Cf
Philippe Model Mænd Sneaker Paris Blå 8ykKXH8Cf Philippe Model Mænd Sneaker Paris Blå 8ykKXH8Cf
Antal
I alt
Varen er nu lagt i din kurv
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt(inkl. moms) Gratis!
I alt (inkl. moms)
Aerosoles Kvinders Yetroactive Kile Sandal Sort Ruskind i21aZHee3
Vælg en side
henter...

Vi efteruddanner medarbejder og løfter kompetenceniveauet i de danske virksomheder

Vi har fået nyt lookog gir dig 20% på hele vores kursuskatalog til og med mandag d. 7. maj 2018 Indsæt rabatkode: U182018 ved din tilmelding – vi ønsker dig god fornøjelse.

Kort om Kursus-Kompagniet.dk

Kursus-Kompagniet.dk er et konsulenthus, der arbejder med viden, vækst og kompetenceudvikling i hele Danmark. Vores mål erat løfte kvaliteten af dine og de danske virksomheders kompetencer gennem udvikling, læring og ny viden – både i den private og offentlige sektor. Standarden er højnår det gælder vores produkter, services, undervisere ogforedragsholdere.

Kursus-Kompagniet.dk har et tæt samarbejde medkonsulenthuset F10 og Danmarks stærkeste profiler inden for undervisning, foredrag,viden vækst.

København

Århus

Nike Herre Air Jordan 4 Retro Ls BasketballSko Sort Hvid Legende Blåmdnght Flåde 2j4n8

Fremhævede kurser Uddannelser

Vi tager dig et niveau højere op, og giver dig en udvidet viden i at anvende de økonomiske og regnskabsmæssige værktøjer, så du bedre kan styre og optimere økonomien i en virksomhed....

FORSTÅ ØKONOMISK DRIFT OG REGNSKAB – FOR-IKKE ØKONOMER UDVIDET (2 DAGE)

TEAL er næste generations organisationer, hvor begreber som selvledelse, helhedstænkning og evolutionære formål stilles i centrum....

Gratis informationsmøde 4. maj 2018 – TEAL

Uden indsigt i egen ledelsesprofil kan det blive en udfordring at mærke responsen fra dine medarbejdere og din evt. chef. Formålet er at øge din egen bevidsthed om den lederrolle du har påtaget di...

Passion som leder

Personlig gennemslagskraft gennem klar kommunikation - har du hvad der skal til? Du får brugbare værktøjer, mere teori og vi opbygger din mentale styrke....

Personlig gennemslagskraft og mental styrke (2 dage)

Hvordan skaber du bedre og hurtigere resultater på distancen?. Det at lede medarbejdere, der fysisk befinder sig et andet sted, kræver ikke en anden ledelsesfilosofi end den...

Godt lederskab på distancen

Alle arbejder med projektledelse! I en verden hvor alle arbejder med projekter eller arbejder projektorienteret, er det endnu mere vigtigt at kunne håndtere projekter effektivt og med stort overblik....

Projektlederuddannelsen (PLU) 3 MODULER

Mange virksomhederne vælger at invisteret i forebyggelse. Som virksomhed koster det både mange menneskelige og økonomiske ressourcer når en medarbejder går ned med stress. ...

Positiv stresshåndtering

Personlig gennemslagskraft gennem klar kommunikation - har du hvad der skal til? Du får værktøjer til at styrke din gennemslagskraft og konkrete anvisninger på, hvordan du ”brænde igennem”....

Personlig gennemslagskraft og mental styrke (1 dag)

brug hovedet…

det gavner din karriere

Hvorfor Kursus-Kompagniet.dk?

Vi tilfører dig udvikling, viden og ikke mindst et kompetenceløft, som du aktivt kan bruge i dinnuværende karriere eller ved et eventuelt karriereskift. Vi vil være de bedste inden for vores områdeog arbejder altid ud fra et højt værdisæt. Vores dygtige konsulenter sammensætter gerne et designet kursusforløb, foredrag, konference, seminar, Academy Program eller event til din virksomhed.Kursus-Kompagniet.dk kan tilbyde en bred vifte af højt kvalificerede undervisere og foredragsholdere inden for allebrancher og områder/emner. Hvis du ikke lige finder det, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 53 80 90 04 eller skrive til os på Sam Edelman Kvinders Blake Ankel Bootie Kanel t1uy2cIO
, så vi kan tage en snak omønsker og behov samt mulighederne omkringet designet program. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tager dig et niveau højere op, og giver dig en udvidet viden i at anvende de økonomiske og regnskabsmæssige værktøjer, så du bedre kan styre og optimere økonomien i en virksomhed.

Carsten Vagn-Hansens hjemmeside
Nebulus Mænd Kort Skaft Støvler Sort sort 001 d0kRs
Jord Kvinders Missoula Ankelstøvle Taupe Børsteoff Læder c3Vnli1sG

Korttids hukommelsen

Dårlig korttids hukommelse kan være en forløber for demens, men oftest er der tale om falsk demens, hvor den dårlige hukommelse skyldes mangel på vand, at man tænker på flere ting på en gang, tager sovemedicin, nervemedicin, for meget alkohol, at man ikke bruger sin hukommelse, at man lader andre huske for sig, og at man holder op med at tænke over det, der sker, og at tage stilling til det. Mangel på bevægelse i form af brug af kroppen kan også bidrage. Man stimulerer evnen til at tænke og huske ved at bevæge sig meget.

Udviklingen af demens kan forsinkes eller holdes væk ved, at man interesserer sig for,

hvad der foregår omkring en, blander sig, læser og snakker med andre om, hvad man har læst eller set i fjernsynet. Ved at man skriver mange breve og skærper hukommelsen ved at skrive sine erindringer, helt fra barndommen af og op til nutiden, og fortsætter med at føre dagbog. Det er også godt at holde mørkning, hvor man sidst på eftermiddagen sætter sig ned og genfortæller sin dag for sig selv og får tingene tænkt igennem. Der skal lyd på, også når man er alene.

Kosten er et vigtigt grundlag for sundheden, også for hjernefunktionen. Den skal være grov, med grønt og frugt, varieret og indeholde alle nødvendige vitaminer, mineraler, aminosyrer (byggesten til æggehvidestofferne) og essentielle fedtsyrer.

Mange ældre spiser ikke ret meget og kan alene af den grund komme til at mangle vigtige ting. Ældre kan derfor let komme til at mangle B-vitaminer, især folinsyre og B12, der begge har stor betydning for nervesystemet, kalk, D-vitamin, hvor mangel også kan give psykiske symptomer, samt magnesium og tilstrækkelig mange antioxidanter, bl.a. E-vitamin og C-vitamin.

En svensk undersøgelse har vist, at risikoen for at få Alzheimers sygdom var dobbelt så stor hos mennesker med lavt folinsyre og B12-vitamin i blodet (Neurology 2001; 56: 1188-1194).

Mineralet zink menes også at være involveret i hukommelsen og er meget nødvendigt for celleproteinerne RNA, som opbygger proteinerne i kroppen og hjernen. Zink findes især i frø,bønner, ærter, nødder, kød, fisk samt især i østers.

Blandt de livsvigtige fede syrer spiller docosahexaensyre – DHA – en stor rolle for nervecellernes og dermed hjernens funktion. DHA er fx med til at sikre, at hjernecellerne danner nye forbindelser til hinanden,”snakker sammen”, hvilket har stor betydning for hukommelsen og evnen til at koncentrere sig. DHA findes i fiskeolie og kan dannes ud fra hørfrøolie og i nogen grad fra grønsager.

Endnu vigtigere er de fedtsyrer, der hedder fosfolipider, der har stor betydning for hukommelsen. De rigeste kilde til fosfolipider er æggeblommer og indmad.

Naturmedicinen Gingko biloba stimulerer både hukommelse og opmærksomhed samt har vist sig i nogen grad at kunne modvirke demens. Den er også et godt antioxidant.

Ginseng kan også stimulere hjernen.

Naturstoffet huperzin A kan også modvirke demens, bl.a. Alzheimers. Det fås som Huperzine Complex, hvori der også er kinesisk Gingko og stoffet Gotu Kola, der øger blodgennemstrømningen i hjernen.

Stoffet DMAE er også rigtig godt for hukommelsen, men kan ikke købes lovligt i Danmark.

Jeg vil stærkt anbefale at læse bogen ”Mirakelkost til din Hjerne” af Jean Carper. Haase’s Forlag. Desuden bogen ”At huske”. Af Karen Akhøj. Forlaget Frydenlund.

Comments are closed.