Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko 20 Farver Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE

B079B96S86
Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE
  • the sleek and streamlined design of the squadron turf plays as fast as it looks. den slanke og strømlinede design af eskadrillen græstørv spiller så hurtigt, som det ser ud. the optimal choice on artificial turf as well as natural grass. det optimale valg på kunstgræs samt naturligt græs.
  • fits true to size. passer rigtigt til størrelse. weight: 10.5 oz vægt: 10,5 ounce
  • mesh vinduer: fremmer ventilation og tillader varme at slippe ud, holde dine fødder kølige
  • sømløs microweld øverste: reducerer varme-skabe friktion og tilbyder den mest åndbare støttende øvre muligt
  • fra boombah - den førende i ydeevne manipuleret sportstøj og udstyr.
Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE Boombah Mænds Eskadrille Turf Sko - 20 Farver - Flere Størrelser Royal / Rød CIyzntNbdE
Dansk

Nikon 1 J2

Nike Women W Internationalistisk Prm Sneakers Violet gris Taupe / Voile / Gris Taupe rX4nz8
Download brugervejledninger til produkter.
Titel Sprog Størrelse
Komplet kameravejledning Dansk 9.29 MB Think Tror Dame M230;ndcha Kurzschaft Stiefel Grün pino/kombi 61 Damer Støvler M230;ndcha Kort Grønne pino / Kombinatorisk 61 k9tr7

Disse Vilkår og betingelser for download (" Aftale ") udgør en juridisk bindende aftale mellem dig (enten en enkeltperson eller enkelt enhed) og Nikon Corporation eller dets tilknyttede selskab (" Nikon "), der indeholder vilkår og betingelser for din download af betjeningsvejledningen til vores produkter (" Brugervejledning "). Ved at klikke på knappen " Jeg accepterer - Start download " på denne side for at kunne starte download af brugervejledningen, indikerer du din accept af denne aftale og accepterer, at du dermed er underlagt denne aftales vilkår. Hvis du ikke accepterer vilkårene i denne aftale, har du ikke tilladelse til at downloade brugervejledningen. Læs denne aftale omhyggeligt, før du påbegynder download.

Aftale Brugervejledning Jeg accepterer - Start download

Denne aftale er ikke et salg af brugervejledningen, og du bliver ikke ejer af den via dit køb, din download og/eller din anvendelse af produkter. Nikon bevarer ejerskabet af brugervejledningen samt alle kopier heraf og alle relaterede immaterielle ejendomsrettigheder og forbeholder sig alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt dig i denne aftale. Denne aftale indeholder den komplette og eksklusive aftale, mundtlig eller skriftlig, mellem dig og Nikon.

1. BRUGERVEJLEDNING

Brugervejledningen er til kunder, der har købt vores produkter. Vi er muligvis ude af stand til at besvare forespørgsler fra enkeltpersoner, der ikke har købt vores produkter. Bemærk, at brugervejledningen og kontaktoplysningerne deri kan ændres uden varsel.

Brugervejledningen er beskyttet af den japanske lov om ophavsret samt internationale love og traktater om ophavsret. Du skal gengive Nikons meddelelse om ophavsret og andre erklæringer om ophavsrettigheder fra originalen på hver kopi.

2. RESTRIKTIONER

Medmindre andet er angivet i denne aftale, må du ikke oprette eller omdele kopier af brugervejledningen til andre personer eller overføre den elektronisk fra én computer til en anden via et netværk. DU MÅ IKKE ÆNDRE ELLER FJERNE OPHAVSRET, VAREMÆRKE ELLER ANDRE BESKYTTENDE BEMÆRKNINGER I BRUGERVEJLEDNINGEN. DU MÅ IKKE TILDELE ELLER PÅ ANDEN MÅDE BORTSKAFFE, ÆNDRE, TILPASSE, OVERSÆTTE, UDLEJE, UDLÅNE, VIDERESÆLGE, OMDELE, FORMIDLE VIA NETVÆRK ELLER HAVE OPRETTET AFLEDT MATERIALE PÅ BAGGRUND AF BRUGERVEJLEDNINGEN ELLER DELE HERAF.

En Oxfam-kollega hjælper med oprydningen efter katastrofen forrige uge. Oxfam sørger blandt andet for rent vand og hygiejnekit til tusindvis af de overlevende, så smitsomme sygdomme som kolera ikke spreder sig - Foto: Oxfam
29. aug 2017 Nike Kvinders Payaa Prm Løbesko Max Orange / Max Appelsin nnCSB
Rikke Hovn Poulsen

Naturkatastrofer er frygtelige – lige meget om de rammer Texas eller Sierra Leone. Men der er en grund til, at de døde i mudderskredet i Freetown sidste uge skal tælles i tusinder, mens ofrene efter de enorme vandmasser i Houston foreløbig er på 18. Det handler om fattigdom og ulighed.

Mindst tusind fædre, mødre, børn og bedsteforældre blev dræbt, da en bjergside 14. august kollapsede og sendte en flodbølge af mudder ned gennem Freetowns tæt befolkede slumområder. Ofrene boede i et af de fattigste områder – i et af verdens fattigste lande. Det var mudderet, der slog dem ihjel. Men det var på grund af uligheden, at det skete.

Selvom voldsomheden i mudderskredet kom bag på de fleste, var katastrofen ingen overraskelse. Der er jævnligt mudderskred her i området; sidste gang var i 2015, hvor ti mennesker mistede livet. Freetown er en gammel havneby, som har bredt sig op på de omkringliggende bjergsider, efterhånden som befolkningen er vokset. De træer, der engang holdt jorden på plads, er fældet for at gøre plads til huse og veje. Øverst bor i dag en lille, velhavende elite med fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet. Og på de stejle skråninger bor så det store flertal stuvet tæt sammen i skure flikket sammen af forhåndenværende materieler, uden kloakering og renovation, og uden adgang til rent vand og elektricitet.

Alle ved, at det er et risikabelt sted at leve. Men indbyggerne i slumområderne har ikke noget alternativ – intet andet sted at flytte hen. Og myndighederne har ingenting gjort for at dæmme op for problemerne.

”Politikerne og myndighederne regner ikke rigtigt disse mennesker for noget. De har ingen formel indtægt, så de betaler ikke skat. Og det er de færreste af dem, der er registrerede, så de stemmer ikke til valgene. Derfor er magteliten dybest set ligeglade med beboerne i slumområderne - de føler ikke, de skal stå til regnskab over for dem,” fortæller Connie Dupont, der er ansvarlig for Oxfam IBIS’ governance-program i Sierra Leone.

Ebolaen spøger stadig

Mere end 6.000 mennesker er nu to uger efter mudderskredet stadig dybt berørte af katastrofen. Mange er hjemløse, og de overlevende er dybt traumatiserede: De har flygtet for livet med lig flydende rundt i gaderne omkring sig. Børn har mistet forældre og søskende, og hele familier står uden forsørger.

Oven i sorgen har mange mistet alt, hvad de ejer. Selvom de ’kun’ havde et blikskur og nogle få ejendele, vil det tage dem årevis at genopbygge deres tilværelse, for de har kun lige til dagen og vejen.

Mange af de berørte familier kæmpede i forvejen for at komme ovenpå efter ebolaepidemien for to år siden, der også gik hårdest ud over de fattige. Når et familiemedlem blev syg, blev alt i huset efterfølgende brændt for at komme smitten til livs. Effektivt – men i et samfund uden sikkerhedsnet var det næsten uoverskueligt at komme videre.

”Sierra Leones fattige befolkning har lidt så ufatteligt meget. Og nu skal de igennem det igen. Det er næsten ikke til at bære,” siger Connie Dupont fra Oxfam IBIS.

Fremtiden må ikke forsvinde

Noget af det første, der bliver sparet væk efter en katastrofe som denne, er børnenes skolegang. Når man ikke engang har råd til en gryde at lave mad i, går man ikke ud og investerer i skolematerialer. Men det betyder, at håbet om at bryde ud af fattigdommen og skabe et bedre liv samtidig slukkes for næste generation.

Derfor er Oxfam IBIS allerede nu i gang med at sikre, at børnene kommer tilbage i skole igen. Vi hjælper med bøger, kuglepenne, blyanter og skoleuniformer til omkring 2.000 børn i Kaningo-distriktet, der er et af de hårdest ramte områder. Så når skolerne om et par uger slår dørene op igen efter sommerferien, kan børnene genoptage den del af deres hverdag. Det giver dem tryghed, en følelse af normalitet – og ikke mindst holder det liv i drømmen om en fremtid uden ekstrem ulighed og fattigdom, både for de enkelte børn og for Sierra Leone som samfund.

Kommentarer

Nike Mænds Zoom Kommando Løbesko Atmosfære Grå / Sort / Store Grå uzPGQnFlm
El Naturalista N5132 Damer Ankelstøvle Sort HyEsO

Oxfam redder liv i Sierra Leone lige nu

Nike Herre Free Run 2 Løbesko Køle Grå / Kølig Gråsonic Gularsenal Flåde krPK1EFb

Governance Advisor

Kort om DPS Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, der har det som hovedopgave at fremme dansk psykiatri samt dansk forskning inden for dette område. Nike Mænds Metcon Dsx Flyknit Træning Sko Volt / Spøgelse Grønren Platinsort ei6iToT
Samarbejdspartnere
Patientforeninger
For medlemmer
Dansk Psykiatrisk Selskab Psykiatrisk Center København, afd. O Afsnit 6233 Charles Af Charles David Kvinders Maxx Pump Sort Ruskind sLwHu
Tlf: - FAX: 38647077 Email: Ryka Kvinders Namaste Sneaker Trøffel / Ecru VivnwM
Tilmeld dig nyhedsbrev Nye Balance Kvinders 420v1 Livsstil Sneaker Sort Pink / Champagen Metallisk auN7p8